Ik leef veel meer in het NU

mei 2017

Mevrouw K. uit Didam, Oost-Nederland - Particulier

Ondanks dat ik op veel fronten bezig ben met mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid leek ik tot een maand geleden niet ├ęcht vooruit te komen. Letterlijk en figuurlijk: ik werd moe wakker, met ‘lood in mijn benen’ en ook qua ‘flow’ in mijn leven, leek ik te stagneren.

Ik droom altijd al veel en beeldend maar de laatste jaren werden de dromen steeds intenser en kon ik na het wakker worden maar moeilijk in actie komen. De dromen bleven hangen. Ik heb afgelopen jaren veel meegemaakt, veel verlies gekend en momenten van wanhoop en verdriet ervaren. Niet lang geleden hoorde ik van een goede kennis dat Bertie bij hen een apparaat had geplaatst waardoor de energie in huis enorm verbeterd is.

Zij werken op het spirituele vlak dus krijgen automatisch veel mensen op consult die ‘zware’ energie bij zich hebben. Voor hen is het dus extra van belang dat hun werkplek veilig en licht voelt. Door hun aanbeveling ben ik in contact gekomen met Bertie. Hij kwam bij me thuis en liet me zelf voelen op welke plekken ik last heb van aardstralen.

Het was onmiskenbaar juist dat ik op die plekken wat voelde: mijn armen gingen als vanzelf omhoog, alsof de energie ze naar boven tilde. Bertie heeft het Nieuw Bewust apparaat geplaatst en de eerste dagen voelde ik nog niet zoveel. Langzamerhand, na een week of twee merkte ik dat ik uitgerust wakker werd en vooral meer vrijheid en ruimte voelde.

En dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven. Ook de gedachten aan wat ik heb verloren, zijn afgenomen. Soms zijn er dagen bij dat ik helemaal niet meer denk aan het verlies en bezig ben met het NU.

Ja, dat is het meest belangrijke voor mij: ik leef veel meer in het NU. Gedachten en angstgevoelens over wat er is geweest en wat er nog zal komen, zijn op de achtergrond verdwenen. Ik voel me vrij en optimistisch.