Oplossingen

Hoe problemen ten gevolge van straling op te lossen?

Ik adviseer u deugdelijk onderzoek te laten doen naar de oorzaak van uw klachten.

De invloed van storende straling door bv. aardstraling, laag- en/of hoogfrequente straling kan ik u aantoonbaar laten zien met technische meetapparatuur en zelf laten ervaren tijdens een huisbezoek.

Tevens doe ik wichelroede onderzoek waarmee ik in kaart kan brengen wat de invloed is van de belastende invloed ten gevolge van straling bij u thuis of op het bedrijf. Vaak wordt er gevraagd; “Hoe kun je straling verminderen”? Meten is weten daar begint het mee!

Afhankelijk van de belastende verstoringen ten gevolge van straling en de mate waarin het magnetisch veld verstoord is kan ik u advies geven en oplossingen aandragen voor betere woon- werk- en leefomstandigheden.

Dit onderzoek en advies doe ik geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

De oplossing

Een NB instrument corrigeert de schadelijke straling vanuit de bodem en maakt een evenwicht in het aardmagnetisch veld. Het bevordert de gezondheid van mens , dier en plant.

Voor woningen en kleine bedrijven een Special NB instrument.
Voor grote bedrijven een Special NB plus instrument.

Soms zijn er meer aanpassingen nodig t.a.v. andere storende factoren zoals bijvoorbeeld:

  • Elektrosmog;
  • Laagfrequente straling;
  • Hoogfrequente straling;
  • Etc etc.

Hebt u vragen over; wat is straling, de verschillende soorten straling, mogelijke verstoringen en wilt u meer weten over het optimaliseren van uw werk- en leefomgeving neem dan contact met mij op.


Zie ook: klantervaringen