Ervaring van Emily

april 2024

Emily -

Eind december 2023 ben ik van het paard gevallen met een hersenschudding als gevolg. Ik had verwacht dat ik na 2 weken wel weer de oude zou zijn maar dat viel nogal tegen. Ik had vooral klachten met betrekking tot de prikkelverwerking, en concentratie. Toen ik op een gegeven moment ook nog dagelijks migraineaanvallen had en een blaasontsteking kreeg was bij mij de maat vol, mijn lichaam was totaal uit balans. Op aanraden van mijn vriend heb ik Bertie een berichtje gedaan. Ik kreeg dezelfde avond al bericht terug met een aantal vragen en een voorstel voor een afspraak op korte termijn. 

De eerste behandeling was voor mij een bijzondere ervaring, ik had geen idee wat mij te wachten stond maar stelde mij er helemaal voor open. Bertie kwam achter mij staan en ging langzaam met zijn vingers, van boven naar beneden, langs mijn ruggengraat. Op een gegeven moment begon ik hevig te trillen en kreeg ik erge kramp in mijn kuiten, ik moest er zelf ook wel een beetje om lachen omdat ik er totaal geen invloed op had en het ook niet kon tegenhouden. Door deze trillingen zorgde mijn lichaam ervoor de dat blokkades, via mijn voeten, mijn lijf uitgingen. Bij elke behandeling reageerde mijn lichaam sneller en kon je dus ook merken dat ik weer meer in balans kwam. 

Tijdens de behandeling neemt Bertie alle tijd voor je en legt hij de dingen zo goed mogelijk uit. Het is gewoon zoals het is en je hoeft er niet zweverig over te doen. Ik wist zelf al wel een beetje dat ik hoog gevoelig was maar in dit traject is dat wel extra bevestigd en begonnen er voor mij ook kwartjes te vallen. Ook is Bertie bij mij thuis geweest om mij te laten voelen wat voor straling er mijn huis binnen kwam en om te laten voelen hoe het is nadat mijn huis ontstoord is. Ik kon het verschil echt goed merken. 

Direct na de behandeling voel ik me erg opgewekt en energiek. Later op de dag word ik vermoeid en dat blijft ongeveer een weekje aanhouden. Vervolgens voel ik mij langzaam weer een beetje beter dan voor de behandeling. Ik heb nu 4 behandelingen gehad in combinatie met het ontstoren van mijn huis. Ik merk dat mijn nek een stuk soepeler is, dat ik de dagelijkse activiteiten steeds wat langer en beter vol kan houden en ook heb ik geen migraine meer gehad, daar ben ik erg blij mee.