Bertie

1. Onderzoek door middel van Wichelroede

Hierbij doe ik onderzoek en geef ik advies over schadelijke invloeden van straling en spanningen en hoe deze is op te lossen. Dit doe ik door een wichelroede en andere apparatuur te gebruiken, zoals veldsterktemeters. Dit onderzoek doe ik op alle mogelijke locaties, zoals onderstaande:

  • Woningen;
  • Bedrijven in agrarische sector;
  • Bedrijven en kantoorpanden van industrie, tot horeca en alles daartussen;
  • Saunacomplexen;
  • Vakantieadressen.

Lees hier meer over onder de pagina’s ‘Stralingsklachten in uw bedrijf‘ en ‘Stralingsklachten bij de mens‘.

2. Persoonlijk begeleiden van mensen

Het gaat hier om mensen die tijdelijk uit evenwicht/balans zijn geraakt wat betreft hun gezondheid door spanningen en/of straling.
Ik werk met ze:

  • In een eigen daarvoor geschikte praktijkruimte;
  • D.m.v. een zeer veilige en effectieve energetische therapievorm door Nieuw Bewust ontwikkeld, NB therapie genoemd.

Deze energetische therapie activeert het zelfgenezend vermogen, waardoor het lichaam met zijn cellen de eigen functie weer kan overnemen en dan op een natuurlijke wijze de gezondheid kan herstellen. Ruim 90% van de bezoekers ervaart een positief resultaat.

3. Uitleg wichelroede en workshop wichelroedelopen

Een wichelroede is een instrument dat bij wichelroedelopen wordt gebruikt, tegenwoordig vaak gemaakt van koper, messing, veerstaal, of een kunststof in een Y of L vorm. Wichelroedelopen is een methode om verborgen waterbronnen, wateraders, aardstralen en delfstoffen op te sporen (ook wel Radiësthesie of Rabdomantie genoemd). Een commissie na aanleiding van een wetenschappelijke studie in Rusland rapporteerde:

“De wichelroede werkt. De wichelroede is het eenvoudigste van alle denkbare electro-natuurkundige instrumenten”

Voor geïnteresseerden geef ik graag een workshop wichelroedelopen. Tijdens deze workshop kunt u zelf voelen en ervaren welke bodeminvloeden er zoal zijn en aan welke soorten straling wij bloot staan. De workshop vindt plaats in een groep en op afspraak.