Ik kan voor lange tijd de wereld weer aan

september 2017

Kathy Wolterink-Mulder - Particulier

Hallo, ik ben Kathy Wolterink-Mulder, ik woon in Winterswijk en ik laat hier graag mijn reactie achter over mijn ervaring met Nieuw Bewust.

Ik ben altijd al erg gevoelig geweest, voor emoties  van anderen, licht en geluid, voor de volle maan, etc., en dit uitte zich vaak in slecht slapen. 4 Jaar geleden ging het echt helemaal mis.. (achteraf liep mijn emmer over door o.a. aardstralen, veel magnetische velden in en rond huis en de toevoeging van 4G op de mast, maar dat wist ik toen nog niet). Ik kon 1 op andere dag haast niet meer slapen, als ik ging liggen.. kon ik me niet ontspannen, gevoelsmatig een hartslag van 29837.. Was ik bij een visite buiten de woonplaats, dan rolden de tranen me over de wangen van vermoeidheid.. Was ik op vakantie buiten bereik van wifi en zendmasten, dan ik sliep ik bijna 12 uur per nacht.. en als ik weer thuis kwam dan trilde ik binnen een uur… helemaal hieperdepiep. De huisarts? Daar kwam ik helaas niet verder mee dan slaaptabletten en tabletten om me te ontspannen..  en een diagnose overwerkt..  Deze slachtofferrol past niet bij me.. maar wat dan wel?

In 4 jaar tijd een stuk of 4-5 wiggelroedelopers gehad, alle soorten melatonine geprobeerd, een installatiebedrijf, 2 natuurartsen, diverse producten tegen straling.. alles zonder blijvend effect. Een woonbioloog heeft wel wat hulp kunnen bieden omdat ik inmiddels ook overgevoelig ben voor o.a. stroom.. Hoe gevoelig ik ben? Als ik achter in de tuin zit en mijn zoon komt thuis dan voel ik dat hij de wifi aanzet… Uiteindelijk nadat ik mijn verhaal gedaan had bij het bouwbedrijf die ons huis gebouwd heeft, kreeg ik de tip contact op te nemen met Bertie Houwers.

Ik benaderde Bertie zeer argwanend.. de afgelopen 4 jaar hadden me al zoveel energie, geld en tranen gekost.. Maar Bertie is gewoon een fijn iemand, no nonsens, helemaal niks zweverigs aan.

Hij plaatste een Special NB in de tuin en daarmee is meteen het trillen gestopt. Ik blijf natuurlijk een gevoelig mens maar dankzij Bertie kan ik mijn hoofd weer boven water houden. Aan een Special NB alleen heb ik niet genoeg..  Af en toe gebeurd er iets.. waardoor mijn emmer weer over dreigt te lopen en dan komt Bertie letterlijk ons pand schoonvegen. Hij werkt daarbij vanuit de Special NB naar buiten.. Ik sta er bij en ik kijk ernaar.. bevatten kan ik het niet, maar het voelt ok. Een uur of 2-3 na zijn bezoek knap ik weer helemaal op en kan ik voor lange tijd de wereld weer aan.

Het blijft voor mij vrij lastig in een nieuwbouwhuis waarbij er wifi in de lantaarnpalen verwerkt is, huizen geen eigen grondpen meer hebben en de telecombedrijven van alles op de zendmast toe mogen voegen, maar het klopt als een bus zoals Bertie en zijn zoon Wiebe zeggen… als de basis goed en rustig is, dan kun je de rest (waar je geen invloed op hebt) wel aan.

Dankjewel Bertie – ik vind je een kanjer!